muffin monster banner

Het brede assortiment Muffin Monster versnijders van Sulzer is ontworpen voor zowel betrouwbaarheid als onderhoudsgemak. Dit wordt ondersteund door jarenlange ervaring in service en technologie. Hierdoor kunnen we u superieure prestaties en duurzaamheid leveren.

De versnijders van Sulzer verkleinen een grote verscheidenheid aan materialen, waaronder sanitaire doekjes, poetslappen, hout, papier en zelfs zaken die je normaal niet verwacht in een afvalwater systeem. Het is bewezen dat deze units verstopping van pompen voorkomen en proces apparatuur in het afvalwater systeem beschermt. Het verminderd grote vaste delen en laat daarmee afvalwatersystemen beter werken. Toepassingen zijn onder andere: Pomp stations, slibverwerking, recirculatie circuits, voeding van vergisters en industriële toepassingen, waaronder visverwerking, pulp en papier en food processing.

De grote verscheidenheid aan versnijders voor open kanalen en inline-toepassingen bieden de mogelijkheid om voor elke toepassing een oplossing te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het combineren van bewezen oplossingen voor uw specifieke procesvraagstukken. Al naar gelang de toepassing worden de messen uitgevoerd met meer of minder tanden.
muffin monster messenDe Muffin Monster gebruikt een lage snelheid en een hoog koppel om vaste stoffen in fijne stukjes te hakken, te vermalen en te versnipperen wat gemakkelijk kan worden verwerkt door apparatuur in de rest van het systeem. Hygiënische doekjes zijn een groot probleem geworden voor afvalwaterzuiveringsinstallaties over de hele wereld, in tegenstelling tot toiletpapier vallen natte doekjes niet uiteen. Ze verstoppen pompen, blokkeren leidingen en zorgen voor kluwen van doekjes met haren en vet.
De Muffin Monster verpulvert deze doekjes en elimineert daarmee samenhangende
problemen. Met Wipes Ready Technologie heeft de Muffin Monster het onovertroffen
vermogen om moeilijke doekjes terug te brengen tot fijne stukjes om verstoppingen
te verminderen. De messen hebben scherpe, haaiachtige tanden die effectief door
samengeklonterde doekjes scheuren en ze in kleine stukjes verkleinen.

Met een robuuste constructie, nauwkeurige uitlijning en geoptimaliseerd muffin monster modellenprofielontwerp leveren deze versnijders superieure prestaties op doekjes
en andere vezelige materialen vanaf de eerste dag en op lange termijn.
Muffin Monster™ vertegenwoordigd de beste technologie in hun klasse
voor het verminderen van vaste stoffen in afvalwater. Met wereldwijd vele
installaties heeft de Muffin Monster bewezen oplossingen te bieden voor 
steeds strengere operationele behoeften gevraagd in de hele industrie.

  Brochure Sulzer Pompen en Versnijders 1.358 kB
  Brochure Sulzer Muffen-Monster Inline en Open 723 kB
   Video Sulzer Muffin Monster werkingvideo 1.56  min.