Flygt informatie

flygtpompen jla
Flygt staat voor onderwater pompen, mixers, voortstuwers en apparatuur voor mechanische beluchting toegepast  in het afvalwater. Sinds het ontstaan heeft Flygt vooropgelopen in de technische ontwikkeling van de diverse producten. 

Flygt heeft jaren geleden met de lancering van de New Line de maatstaf gezet voor waaier ontwerp. Dit ontwerp is voorzien van een zelfreinigende verende waaier welke wordt aangevuld met een speciale groef in het pomphuis. Met deze constructie wordt het risico op vervuiling drastisch beperkt. flygt concertorNu heeft Flygt de Concertor gepresenteerd, een onderwaterpomp met ingebouwde intelligentie en daarmee samen werkende ingebouwde frequentie regelaar. Met deze nieuwe ontwikkeling heeft Flygt de maatstaf gezet naar minder modellen die toch exact op het bedrijfspunt van de gebruiker met het maximale rendement en maximale bedrijfszekerheid zijn werk kan doen.

godwinFlygt pompen is onderdeel van de Xylem groep, hierdoor is er toegang tot vele andere pomp fabrikaten, zoals Lowara, Vogel en Godwin en zijn er connecties op een breed vlak. Hierdoor hebben wij een compleet pakket aan pompen tot onze beschikking waarmee wij u van dienst kunnen lowara-vogelzijn. Of dit nu waternorm, chemienorm of zelfaanzuigende pompen, electrisch of diesel gedreven zijn. Voor info kijk verder op deze site, of bel 0294-457712 of ga naar het contactformulier