Renovatie Rioolgemaal in Pompkelder

Of uw pompstation met droog opgestelde pompen nu moet worden gemoderniseerd vanwege ouderdom of slijtage, misschien veel storingen geeft of dat de pompen regelmatig verstoppen. Het kan ook zijn dat de installatie moet voldoen aan nieuwe eisen, wij hebben de expertise in huis om uw gemaal te renoveren naar een moderne goed werkende installatie die aan de laatste eisen voldoet. 
pompgemaal renovatie bannerAls Pompdirect hebben we een uitgebreide portfolio opgebouwd, wat u kan helpen de beste oplossing te selecteren om uw pompstation te verbeteren. Wij demonteren de bestaande installatie zover als nodig en voeren deze milieu verantwoord af, wij verzorgen de complete werktuigbouwkundige werkzaamheden, we plaatsen nieuwe pompen met de benodigde keerkleppen en afsluiters, tevens leggen we nieuw leidingwerk aan wat ervoor zorgt dat uw afvalwater goed en veilig afgevoerd wordt.

Ons beleid is er op gericht om een technisch zo goed mogelijk resultaat te realiseren, waarbij duurzaamheid een belangrijke factor is, die wij zoveel mogelijk mee nemen in het ontwerp. Uitgangspunt is dat wij de meest efficiĆ«nte pompen selecteren, natuurlijk wel rekening houdend met een betrouwbare werking. In overleg met de gebruiker kijken we of materialen hergebruikt kunnen worden. Door een volledige renovatie van uw rioolgemaal zorgen wij ervoor dat de fecaliĆ«n door de installatie betrouwbaar en veilig verder getransporteerd wordt. pompgemaal renovatie collage