Renovatie Rioolgemaal in Pompput

Of uw pompstation met dompelpompen nu moet worden gemoderniseerd vanwege ouderdom of slijtage, misschien veel storingen geeft of dat de pompen regelmatig verstoppen. Het kan ook zijn dat de installatie moet voldoen aan nieuwe eisen, wij hebben de expertise in huis om uw gemaal te renoveren naar een moderne goed werkende installatie die aan de laatste eisen voldoet. 
rioolput renovatie bannerAls Pompdirect hebben we een uitgebreide portfolio opgebouwd, wat u kan helpen de beste oplossing te selecteren om uw pompstation te verbeteren. Wij demonteren de bestaande installatie zover als nodig en voeren deze milieu verantwoord af, wij verzorgen de complete werktuigbouwkundige werkzaamheden, plaatsen de montage of geleide systemen ten voor het opstellen van de nieuwe pompen. Ook de appendages zoals keerkleppen en afsluiters nemen wij in het proces mee.

Ons beleid is er op gericht om naar duurzaamheid kijken en dit wanneer mogelijk toe te passen, sowieso selecteren wij de meest efficiĆ«nte pompen, natuurlijk wel rekening houdend met een betrouwbare werking. In overleg met de gebruiker kijken we of materialen hergebruikt kunnen worden. Door een volledige renovatie van uw rioolgemaal zorgen wij ervoor dat de fecaliĆ«n door de installatie betrouwbaar en veilig verder getransporteerd wordt.  rioolput gerenoveerd collage